stensättning

bah.

Den verkar aldrig bli färdig. även om jag lagt en hel del tid på den nu i helgen. Sten efter sten efter sten. Det rensas och flyttas och tvättas men aldrig tar det slut. En liten liten bit i taget. jag gräver ur, flyttar mer sten, jämnar till, lägger ny markduk och ordnar.

Sten efter sten , små, lite större och de där pyttesmå. Alla rensas sköljs av och flyttas. De kommer inte att räcka på långa vägar. Därför hämtar jag spann efter spann full med sten nedifrån trädgården. Som tur var har jag sparat massor från utgrävningen nere i trädgården där poolen skall vara. Det är bara jobbet med att bära upp den som jag inte riktigt ser fram emot.

Men jag längtar efter att se det färdiga resultatet.

Till våren. När allt är klart och det blommar fullt med grönskande runt om kring. När det bara är finliret kvar. Det längtar jag efter.

Leave a Reply