magiska uterum

Idag fick uterummet en dust av höstkänslan. Mattan dammsögs, rullades ihop och stoppades ned i en sopsäck. Bordet blev mindre då två iläggsskivor togs bort, flyttades lite undan och fick gömma sig under en pressening. Allt ställs undan för vinterförvaring. Uterummet skall inte bara rymma möbler under vintertid utan får även vara förvaring för cyklar och annat praktiskt.

Men. Ändå sedan jag började kunna ana och se hur uterummet gestaltade sig under renoveringen så har jag inte kunnat släppa tanken på belysning där ute. I första hand någon form av slingor med hängande lampor, plan B, nja vet inte. Idag åkte vi inom rusta då jag skulle ha hårfärg ( de grå har tagit över hela skallen och då menar jag inte bara de ljusa grå utan de mörka grå) och väl där hittade jag en slinga som jag kunde tänka mig. Väl hemma fick maken i uppgift att sätta upp den och så blev det.

Helt magiskt där ute. Nästan så det känns trist att vi nu stänger ned uterummet för vintern. En får kanske gå ut och sätta sig där ute i överallt och duntäcke för att avnjuta det magiska ljuset. Som en stjärnhimmel.

Jag längtar redan efter nästa säsong.

Leave a Reply