plåtslagare på plats

VI fick i somras höra att den plåtslagare som varit här och ordnat med plåtarna för fönster i vardagsrum, Adrians rum och badrummet där uppe inte hade direkt några tider eller ens tog in nya kunder fören till nästa år. Eftersom vi var befintliga kunder ( de fönster de gjort tidigare i år) så skulle de försöka klämma in oss sent under hösten.

Nu i förra veckan så kom de helt plötsligt. I slutet av September istället för November som vi trodde. Tydligen hade de bara väntat på klartecken ifrån snickaren att komma. Vilket var klart i Juli men som inte förmedlats vidare. Så vi hade kunnat ha färdiga fönster i Augusti när bestiktningen var 🙁 och fått ett mycket bättre värde på huset. Sådant är inte så kul.

Men nu så skall det iallafall bli klart. De tog alla mått i förra veckan och skulle få börja att göra plåtarna. Det som behövs är plåtar till vindskivorna på ena sidan av taket. Plåtar till fönster i köket, biblioteket, kontoret, sovrummet och badrummet. Idag har de varit här och satt upp plåtarna på taket, biblioteket och badrummet. Hälften av köksfönsterna och en del på kontor och sovrum. Nu börjar det blir klart. Hoppas de kommer med de sista snabbt 🙂 Tänk när dessa plåtar är på plats är det endast lite målning kvar innan huset är helt klart på utsidan.

Leave a Reply