tårar i bröstet

fredag. Sista veckodagen på semestern för denna gången. Till stor del har vi detta året befunnit oss utanför landets gränser på husbilssemester.

Natten mellan måndag och tisdag kom vi hem och förutom just tisdagen som bjöd på omväxlande väder har det varit fantastiskt sommarväder dessa dagar hemma. Det är svårt att välja vad som skall göras i detta läget. Men när jag i morse vaknade och gick upp, Tittade ut genom fönstret och såg klarblå himmel visste jag att det måste bli en utedag.

Det räcker att gå förbi köksdörren ut mot loftgång och trädäck som står lite på glänt för att höra alla sommarens ljud utanför. Fågelkvitter. Jag fylls av en innerlig känsla, tårarna tränger på, från bröstkorgen till ögonvrån.

Här vill jag leva.

Min stund på jorden. Hemma på lyckorna.

Så på med skor och ut. Ut i sommaren.

Leave a Reply