två dagar till student

Och ingenting är färdigt. uterummet saknar lister och dörrfoder. Plåtar som inte är uppskruvade. Först skulle det vara klart på tisdagen i förra veckan. Sen skulle de ordnas i måndags. Nu är det onsdagens kväll och inget har kommit upp. Imorgon hinns inget med av renoverande. Nu är det stopp för det. Imorgon är det fokus på matlagning, bakning och de andra två telningarna som har skolavslutning.

tänk att förutom en student så har jag en älskling som slutar sjuan och en som slutar sexan. De blir stora så fort.

Just nu är jag i fasen då jag önskar mig en vecka ledigt till. Men jag har lovat mig själv att förlåta mig för allt som inte blir klart. Oddsen har inte direkt varit i min favör dessa sista veckorna. Sjuk make, renovering på paus och själv haft en lite besvärligare tid med smärtor i rygg/bäcken och fötter.

Så fredag morgon är det bara student som gäller. Och att njuta av det!

Leave a Reply