ösregn

tänk att vakna upp till just detta. Ösregn. Smatter mot rutor, takpannor och plasttaket i uterummet. Välbehövligt men trist den dag som denna då energin hade behövt läggas på att måla hus och fixa. Naturen och växtligheten behöver vätan och ju mer regn som kan komma så här mellan soldagarna ju mindre risk för bevattningsförbud i en snar framtid. Ändå är det lite trist.

Lördagen har bara börjat men det ser ut att vara en innedag med allt vad det innebär. Visst behövs även det. Hemmets förfall är något som jag ständigt får jobba emot. Längtar väldigt tills att uterummet är helt klart och allt kan möbleras ut och jag kan återfå mitt vardagsrum och kök igen. Konmarie metoden står på listan. Sortering, rensning och inkänning. Det kommer behövas många regniga dagar för att få ordning på detta kaos.

Leave a Reply