allting värker

hela kroppen. Allt från fötter till nacke men framförallt rygg/bäcken. Stressen just nu över allt som inte är färdigt och hur långsamt jag rör mig är inget kul. Egentligen kanske stress är fel ord. Frustration är mer tydligt. Det är nu mindre än två veckor tills min store son tar studenten och ändå är det så mycket ofärdiga saker. Halvmålat garage ( framsidan) vindskivor som skall bytas. Nya fina fönster på plats men inga lister på insidan och ingen plåt på utsidan. Ett ofärdigt uterum som jag visserligen fått ett muntligt löfte om att det skall vara klart på tisdag. En dörr som vi beställt som har stora märken och repor på insidan vilket genererade en reklamation som kommer att innebära ännu en försening.

Inge bra.

Så det passar inget vidare att kroppen värker mer än den brukar och fötterna krånglar värre än värst. Ännu sämre passar det att jag i veckan skall jobba långa dagar när jag helst hade velat vara hemma och fixa.

Idag var det bara att kämpa genom smärtan och fixa det som fixas kan. jag har planterat om några växter, målat trä och tegel i uterummet och varit på sonens avslutningsexamination med försvarets ungdom.

och vips så var helgen slut.

full fart mot nästa.

Leave a Reply