en dag av vila

Inte riktigt självvald egentligen. Men ack så välbehövlig iallafall. Måndag och det har varit en riktig måndag, på alla sätt och vis, med krångel och tidstjuveri. Men ännu mera vilodag pga att vädret inte alls bjöd på något trevligt. När jag kom hem och det inte hade gjorts någonting alls mer på bygget och det blåste allt för mkt för att kunna stå ute och måla då gav jag upp. Fasiken vad allt tar tid. Knappa två veckor till studenten och jag har inget färdigt uterum 🙁

Istället har jag roat mig med att leta bilder till sonens studentplakat. Nu tror jag mig ha hittat den rätta bilden dock. Den som visar hans fina glada pliriga sätt. Underbara unge. Som bonus fick jag gå igenom helt ljuvliga bilder från en av de bästa tiderna i mitt liv. När barnen var små. Jag älskade det, levde drömmen, både som jag minns det och som jag beskrev det då.

Inte konstigt att jag saknar den tiden.

Leave a Reply