härliga lördag

Idag blev det inte alls gjort någonting av det som hade behövt göras. Inte för att vi inte ville utan för att ibland måste man stanna upp en stund och göra något annat. Idag var det terminsavslutning på jiujitsuklubben och de bjöd på träning, grillning och Lisebergsresa. Så barnen fick stiga upp lite tidigare än vad de var vana vid en lördag. Åka till klubben och träna i två timmar för att sedan bli bjudna på hamburgare och bussresa till Göteborg. Klubben stod även för inträdet.

Storebror stannade hemma eftersom han behöver plugga. Mycket att göra och förbereda nu inför studenten om tre veckor. Egentligen borde vi väl alla stanna hemma och förbereda men det är också viktigt med kvalitetstiden tillsammans. Och det fick vi en hel del av idag. God mat, vinster på chokladhjulen och magpirrande åkturer. Precis vad som behövs.

En härlig dag helt enkelt. Fint väder fram till sextiden då det började bli riktigt molnigt och kallt. Helt klart en dag värd att ta vara på i minnesbanken.

Leave a Reply