panel på plats ute

ute på väggen på uterummet helt enkelt.

ÄNTLIGEN. Som jag har väntat och längtat. Vänta är inte riktigt min starka sida och även om mitt tålamod har testats, frestats och blivit bättre med åren så är tanken på att sonens student närmar sig med stormsteg inte riktigt det underverk för min självbehärskning som jag skulle önska.

Igår satte vi dit de sista skjutfönsterna. Detta efter att min farbror kommit tillbaka med det trasiga fönstret ( numera helt igen) från glasmästaren. Jag cyklade även en sväng till Santex för at byta ut några delar som blivit fel och vipps så var de sista fyra dörrarna på plats. Det blir så bra. Sådan otrolig skillnad mot tidigare. Ljusare, renare, vitare och för att inte tala om fräschare. Det ser helt annorlunda ut även om det är samma design, samma vinklar, dimensioner och samma skjutpartier. Nu gäller det bara att hålla det så här. Att se till att endast de sakerna som skall vara där ute kommer ut där ute. Direkt. Ingen förvaring mer än möjligtvis cyklar vintertid. Men sommartid skall det alltid glittra och vara redo för att äta, vila och njuta av sommartiden. så det så.

Nu är det bara dax för att måla, grundat är det redan, och därefter isolering och panel på insidan. Lite småfix men så vips är vi redo att flytta in.

Eller flytta ut kanske en skulle säga 😉

Leave a Reply