mer ont

igen.

Efter en lite bättre period med både bäcken och fötter så smyger det sakta på igen. Molande värken i bäckenet när jag sitter eller ligger, den smärtan som söker mig när jag reser mig från stolen eller lättar ifrån cykelsadeln.

Det gör mig så trött och less. Räcker det inte med att denna cykelolycka har tagit 1 och ett halvt år från mig i effektivitet och livsglädje. Skall det liksom aldrig få bli bra och stanna så. Sista dagarna har fötterna varit HEMSKA. Svider, bränner, iskyla och smärta som ibland känns som om den tar allt mitt tålamod och skall göra mig tokig. Jag har tappat räkningen på alla läkarbesök, sjukgymnastbesök och kiropraktor besök. En hel förmögenhet har det kostat mig och ändå är jag näst intill tillbaka på ruta ett.

Jag hanterar det bättre. Kanske mest för att jag är van och jag inte längre orkar att bara ligga på soffan och gnälla. Jag bara måste få göra något som gör mig glad. Som att vara ute i trädgården Och sakta sakta sakta får se hur det händer någonting under mina händer. Även om jag vet att jag får sedan lida för det på kvällen och natten. So be it.

Någon gång så kanske det vänder.

Leave a Reply