mehhh

snart har det gått 18 månader sedan min cykelolycka. Ni vet där jag blev påkörd av en annan cyklist, åkte av cykeln och slog i bäckenet så illa att jag inte kunde varken sitta, stå gå eller ligga ned på väldigt lång tid och nu medicinerar dagligen. jag vill inte ens räkna ihop hur mkt pengar som jag har lagt på kiropraktorbesök. Alla på ortopeddoktorns order dessutom. Svindyrt.

Numera så tar jag Saroten 30 mg dagligen för att få bukt med värsta nervsmärtan och kunna sova. Det fungerar så där. Men nu sover jag iallafall 6 nätter av sju och inte som innan när det näst intill var tvärtom. Fulldos panodil och Ipren eller naproxen och TENS vid behov. Har kunnat fungera bättre efter detta. Men samtidigt har det varit väldigt upp och ned. Just nu börjar det gå åt fel håll igen efter att ha varit hanterbart under en period. Jag provade på att gå o lägga mig utan fulldos paracetamol och Ipren igår och idag har varit rent vidrigt. Det gör ont att sitta och när jag reser mig upp från stolen så söker det mig som sjutton. Gör liksom ont i svansen som jag brukar säga. SÅ idag vågar jag inte göra om den missen igen. Orkar inte med en sådan omgång till. Tänk att ett och ett halvt års senare kan det fortfarande söka mig så otroligt mycket.

dax för en ny anmälan till AFA.

Men först. Sova. jag ser fram emot att det är helg snart. Helg, och förhoppningsvis lite mer gjort på renoveringen.

Leave a Reply