denna väntan bliver svår

En månad sedan vi rev uterummet. Räcker det?

Visst har det hänt saker men inte riktigt i den takten som önskat. Det har gjutits ett nytt hörn, jag har målat alla limträbalkar, målat alla metallstolpar som såg rätt risiga ut. Men därefter har det inte hänt så mycket.

Förutom igår. Då väcktes hoppet att det skulle hända saker, men det restes tre stoppar och fästes den stora limträbalken ovanpå. Allt säkrades fast och sedan hände det inget mer den dagen. Med bara 6 veckor till studenten så går det för sakta. Det stressar mig inte. ÄNNU. Men det är inte speciellt långt därifrån. Nu hoppas jag att resten av bygget kan gå fort så att jag kan göra färdigt andra saker och slippa alla saker från uterummet som står typ överallt. Jag har även köpt jord och fyllt på ute i backen. 7 säckar så långt men det kan behövas ett gäng säckar till och så bestämma vad som skall planteras. Vågar dock inte plantera innan uterummet , eller iallafall stommen, är klart. Jag är dock inget alls bra på att vänta.

Vill helst vara klar igår.

Idag tappade jag sugen lite granna. Fyra dagar i sträck har jag varit ute så mycket det går för att gräva upp rötter, syrener, rotskott och ta upp maskrosor. Gräsmattan ser prickig ut av alla hålen efter maskrosor. Jag har flyttat runt jord som grävts ut på framsidan ned i backen för att kunna plantera rhododendron där nere. Så det kanske inte är så konstigt att jag på dag fem tappar sugen. Hoppas att den kommer snabbt tillbaka.

Leave a Reply