full fart i backen

backen där det händer

Första delen av planen för trädgården på lyckorna. Backen ned mot trädgården. Jag vet, det ser inte så mycket ut för världen just nu men det kommer det att göra. Igår la jag en del av min tid här för att fortsätta det som jag påbörjat.

första markduken är utlagd
den översta biten blir det sten istället för plantering
här har jag precis slipat, primat och målat utsidan av muren
fyller upp med sten
snart mer jord

idag tänkte jag fortsätta på det jobb som jag påbörjade igår. Det skall vara bättre väder så jag tänker måla stolparna som inte ser så roliga ut. Rostiga, fulla med färg ifrån när tidigare husinnehavare har målat träet som var på staketet och samtidigt målat stolparna. Ser inte speciellt skoj ut. Nu har jag köpt metallfärg i silver så även stolparna skall fräschas till.

Leave a Reply