varierande väder

nya färgglada handskar gör dagen ännu bättre

Idag var en lördag utan träning. Det händer inte så ofta men tydligen skulle alla ledarna på jiujitsun iväg på någon aktivitet och då fick kidsen ledigt. Vilket gjorde dagen ännu behagligare då jag tidigt kunde ge mig ut i trädgården. Det finns så mycket där att göra och så lite tid.

Jag lyckades ju ta sönder ogräs/maskrosjärnet igår så idag var jag och skaffade ett nytt. Passade då på att köpa markduk och metallfärg för att kunna färdigställa både i backen ned och stolparna som kommer att vara utanför uterummet.

nya maskrosdödaren

Denna lördag har bjussat på varierande väder. Allt från solsken och blå himmel till hagelskurar och rätt så rejäla sådana. Jag har passat på att vara ute när jag kunnat. Testat nya maskrosdraken som faktiskt var riktigt effektiv. Tillsammans har jag och loppan säkerligen dragit upp en 500 maskrosor. Det värsta är att det knappt syns utan finns massor av dem kvar.

Jag fick igår gräsklipparen ifrån sin vintervila. Den hostade och spottade lite granna tills den fick mer bensin men därefter drog den snällt igång som den trogna Klippomaskin som den är. Halva gräsmattan är nu klippt. Andra halvan får jag ta till imorgon. Ett par skottkärror med last i form av jord, sand, rötter, grenar och maskrosplantor har jag kört iväg med och ett nytt gäng syrener har jag drar upp till min väninna som ville ha rotskotten att plantera hemma i sin trädgård. Härligt när plantor kan komma till användning. En av markdukarna har jag fått på plats. Slipat den delen av muren, lagt på primer och målat.

Helt enkelt hunnit med massor. Vilket är precis vad jag vill ha lördagarna till. Speciellt nu när det närmar sig sommar och student. Jag vill att det skall vara fint då. Inser att vi aldrig kommer att ha hunnit med allt som vi skall men framsidan skall iallafall vara klar.

lilla älsklingstjejjen var ute på en springrunda och kom hem med lite ögonfröjd till sin mamsi.

ren och skar kärlek. Lycka i ett litet glas.

Leave a Reply