ljuva syrener

snart så blommar dem. Otroligt vackert och vårigt. Samtidigt ett elände. Alla dessa gamla väletablerade bondsyrener som skjuter rotskott efter rotskott åt alla håll och kanter. Tidigare år har jag mest bara klippt bort dem så lågt som jag kunnat och bara efter en kort tid har de skjutit iväg igen

En del grävdes bort när vi nu fick låna minigrävaren, annat har jag själv hackat bort och idag grävdes ännu mera upp. Min kära väninna har hämtat två omgångar med minibuskar och rotskott och ändå finns mer att gräva upp. Mest för alla gamla rötter som nu skall bort. Det går inte så bra att plantera något annat innan de försvinner.

just nu är jag mest frustrerad för att allt går för sakta. Uterummet går för sakta, poolhålet går för sakta, fönsterbytet går för sakta. Min trädgård… gahh… allt går för sakta. Och i helgen skall det regna. Och åska. 🙁 jag lär få ägna mig åt insidan istället. Det tråkiga med det är att det är mycket mycket svårare att ignorera smärtan inne än ute i trädgården.

Så regnkappa och en omgång med syrenerna kanske det kan bli i helgen ändå.

Leave a Reply