sköna maj välkommen

första maj idag men utan det fina vädret som april så frikostigt bjussat på. Mer kallt, molnigt och blåsigt.

Jag försökte ge mig ut en stund och gräva upp lite rötter och rotskott från syrenen på framsidan men fick efter ett tag ge upp och gå in pga att jag frös för mycket. Speciellt om fötterna. Det är en stor nackdel med den bäckenskada jag fick vid cykelolyckan för ett och ett halvt år sedan. Mina fötter gör numera alltid ont. Ont som svidande, brännande, gnagande eller iskyla och jag vet ärligt talat inte vad som är värst. Idag var de kalla och har inte blivit varma på hela dagen sedan trots varma strumpor, varm dusch och luddiga tofflor. Bäckensmärtan har jag lärt mig leva med. Den kommer och går så fort jag gör något och är värre vissa dagar men bättre andra. Men jag tror aldrig jag kommer att vänja mig vid mina känsliga smärtande fötter.

resterande av dagen bjöd på film/serier i soffan. Precis så där latigt som det kan bli och behövs efter lite för mkt jobb. I vårkväll hade vi fina vänner hemma och grillade. Tur att det finns just de nära vännerna som går att bjuda hem utan att få ångest över renovering och röra. Speciellt när hela uterummet är nedplockat i plastbackar i vardagsrummet. Inte så snyggt och inte så roligt med tanke på att det nu har gått en hel månad sedan vi plockade ned de ruttna och vindpinade trädelarna och det trasiga taket. Snart snart är det klart. Men inte tillräckligt snart för min del.

I morgon är det åter jobb. Känns som en konstig vecka. Den börjar med en måndag och sedan en tisdag som är en fredag fast bara till tre för sedan måste det vara lördag om det är afton och därmed söndag imorgon. Sedan är torsdagen som en måndag och fredagen blir en fredag och så var det helg igen. Kort vecka men den hade gärna för min del varit lite varmare när jag var ledig och kanske det kalla och regniga när jag jobbar???

Leave a Reply