min trädgård

sedan vi renoverade badrummet på ovanvåningen och passade på att byta fönster så har jag fascinerats av den nya utsikten. Eller ja egentligen är den ju knappast ny. Trädgården har ju alltid funnits där och fönster lika så. Men de gamla fönsterna gjorde det inte lika enkelt att stanna upp och fascineras av utsikten som dessa nya. När allting växer och grönskar utanför är det svårt att göra annat än att stanna upp och andas. Speciellt nu när det ljusnar så tidigt som det gör och en kan få förmånen att vakna till soluppgång. Även resten av trädgården bjuder på pärlor.

knoppande syrenblommor

en överlevare från min fina farmors trädgård
gullviva som överlevt grävning och rensning i backen
knoppande och utsprungna blommor på plommonträden
gårdagens solnedgång över lyckorna


Leave a Reply