första delen av trädgårdsprojektet

Tiden rullar på och det närmar sig vår och student. det måste hända mer hemma för att det skall kännas ok att ha folk hemma.

Trädgårdskonsulten delade upp trädgården i fyra rum, dvs den delen/rummet där poolen skall vara, rummet för odling, relaxrummet och sist backen ned bredvid huset som skall inramas av en rhododendronhäck och kläs i alla möjliga färger och former. Som en övervuxen magisk gammal engelsk trädgård. Åh mitt hjärta sjunger bara av tanken.

För att vara realistisk så kommer det att ta sin tid och jag skall försöka mig på att ta ett rum i taget. Nu börjar jag med framsidan och backen ned. gräver ur i backen. Tar bort nyponbuskarna och rensar ordentligt för att sedan kunna plantera. Det lär ta sin tid men känns ändå hanterbart att börja med.

Planen är att plantera ormhassel och bambu framför huset. Klippa ned syrenen ordentligt och rama in med rhododendron. I backen ned skall det planteras: Nepeta, Daggkåpa,Veronika, Silverax, Pion, Stjärnflocka, Rödbladig smällspirea Diablo, Bambu och massvis med lökar .

Leave a Reply