det finns en plan

I två och en halv timme gick vi först runt tillsammans och tittade på trädgården och dess förutsättningar, därefter satte vi oss ned och jag fick genomgång, förslag och tillslut en skiss på hur jag kan jobba fram min trädgård. Det känns jättebra. Kvinnan som kom hit har jobbat med detta i många år och bland annat hjälpt grannen här med förslag på deras framsida.

Det känns så där pirrigt bra. Jag är väldigt förtjust i min trädgård och just därför så känns det så otroligt bra att ha en plan att följa. Första steget är att ta bort alla nyponbuskar och envisa rotskott med sina rötter. De tar över in i trädgården även om de stått utanför tomten från början. Backen ned skall bli full av liv. Poolområdet blir strikt och stramt, all odling flyttas till odlingshörnan. Spännande tider.

Jag riktigt längtar efter att få sätta spaden i jorden igen och igen och igen.

🙂

Leave a Reply