under mossa och gräs

i eftermiddag. När vädret var förlåtande och nästan så där vårigt var jag tvungen att ge mig ut. Backen är det senaste trädgårdsprojektet jag gett mig på. Visserligen samtidigt som projekt flismaskin men det skadar inte att variera sig lite så att kroppen orkar med. Under gräs och mossa gömde sig detta.

Mer stentrappsteg.

Dessa har inte varit i solljus på flera år. Jag tror faktiskt inte att de var synliga när vi flyttade hit för över sex år sedan. Men nu skall de komma fram igen i ljuset. Jag passar på att rensa bort rötter ifrån nyponbuskarna som spridit sig in från ängen bredvid lyckornas trädgård och nu in båd över och under stentrappstegen. Nu längtar jag ännu mera efter den trädgårdshjälp som jag kommer att få om ett par veckor när det kommer en trädgårdsmästare hit för att hjälpa mig att planera trädgården och hur den skall se ut. Om två veckor ungefär kommer hen hit och går igenom trädgården med mig.

Leave a Reply