välkomnar ljuset i fönstret

En sak som jag älskade i det gamla huset vi bodde i var det speciella ljuset i vardagsrummet. Det som som fyllde hela mig med den där pirrande härliga känslan i magen. Lite magiskt liksom.

Hemma på lyckorna har det inte velat infinna sig. Det där magiska ljuset. Kanske framför allt för att det inte funnits några bra fönster innan. Fönsterna var original från när huset byggdes 1976, i mörkt trä och ganska små. Väldigt väldigt små kanske jag skall lägga till. Framför allt vardagsrummet har jag upplevt varit väldigt mörkt. Tills nu.

För här sitter jag i soffan i mitt vardagsrum hemma på lyckorna och njuter av ljuset. De nya fönstren som kom på plats förra veckan inbjuder till just det. Ljuset som ger lycka och pirr i magen. Energin i rummet är plötsligt helt annorlunda. Fönsterna är stora och ljusa och släpper in både ljus och känsla i rummet. Väldigt väldigt välkommet. varför gjorde vi inte detta tidigare?

Leave a Reply