Äntligen är fönsterna här

Äntligen här bara tre veckor försenade.

Dessa fönster beställde jag i september samtidigt med de andra stora fönsterna till vardagsrummet. Det var längre leveranstid på dessa än på de stora vilket kanske känns lite ologiskt. 8 veckors leveranstid på de stora och 12 på dessa. Lägg sedan på 3 veckor till i försening. Ingenting verkar gå smidigt i denna renovering. Men resultatet är bättre än förväntat.

Iallafall. Nu är det fönsterna i vardagsrummet och på 14 åringens rum som skall bytas. De som sitter på plats är originalen från 1976 och de är inte alls i så där bra skick. Det och det faktum att de är smala och bruna gör dessutom att de gör rummen onödigt mörka. Det märktes väldigt tydligt när vi tog ned väggen och satte in stora fönster i ena ändan av vardagsrummet och jag tror att det kommer att bli ännu bättre när resten av fönsterna är bytta.

sista bilden på gamla fönsterna och utsikten från vardagsrummet

Leave a Reply