snö

här om dagen började det snöa och för ovanlighetens skull ligger der kvar. Det hör inte riktigt till vanligheterna här i södra Sverige då snön oftast faller och smälter bort nästan med en gång.

Men idag kan jag sitta här stilla och avnjuta synen av långsamt fallande snöflingor genom de nya fönsterna. Det är en enorm skillnad. otroligt rofyllt att sitta i soffan och se flingorna som sakta faller ned mot trädäcket.

Så låt då lördagen börja. Idag kommer snickare och sätter upp lister på insidan av de nya fönsterna. Det kommer bli otroligt fint och väldigt efterlängtat. Utöver det så är det inte mycket till planer idag. Loppan vill göra maränger och det skall hon få och så tänkte vi att kvällen skall avslutas med film som passar oss alla fyra nu när äntligen alla barnen kan titta på filmer med engelskt tal och svensk text.

en ny era i livet har börjat 🙂

Leave a Reply