fullspäckat schema

Så var det åter söndagskväll. Helgerna går så fort att man bara hinner blinka till så är det åter söndag och dax för att förbereda sig på en ny vecka.  Det har dock varit en både härlig, social och produktiv helg.

Trappväggen från suterängplan och upp till mellanvåningen som jag tapetserat för att den skulle bli jämnare har nu målats vit för att matcha resten av väggarna i källaren. Dock blev inte inte alls så bra som jag ville. Väggen är bucklig och ojämn och tapeten har veckat sig på något ställe vilket märks ännu tydligare när tapeten är vit. Tror i slutändan det får bli en snygg tjockare mönstrad tapet för att lura till ögat lite granna. Vet bara inte riktigt vilken ännu. Något i tvättstugan har luktat skunk sista dagarna, troligtvis avloppet, så det fick bli en rensning av tvättstugan. Vilket kanske egentligen borde prioriteras lite oftare än vad som händer IRL.

Annars har vi idag hunnit med att köra en sväng till tippen. Det behövdes verkligen då det är massvis med material från när vi rivit ur badrummet där uppe. gipsskivor, rör, plåt, plaströr, trä och isolering. Inte då kul att ha liggande utanför huset. Nu är det väck iallafall. Det finns mer att köra bort nere i trädgården men vi tar lite i taget.

Dagen fick avslutas med konsert. Dottern sjöng med på en konsert på teatern för världens barn. Härligt och glad stämning när det samlades in pengar just till ovanstående ändamål. Lite mat på det och sedan soffan framför Allt för Sverige och vi gör oss redo för en ny vecka. Förra veckan var det flera sena kvällar och lite ork, mer smärta än vanligt som gjorde att det inte blev så mycket ordnat under veckan. Denna vecka hoppas jag på tvärt om. Jag skall se till att försöka ta ut fler så fort jag har möjlighet. Dels för att jag har 60 flextimmar att ta ut och dels för att färdigställa allt som jag bara kan. Snart måste vi ta hit mäklare igen för att se om huset har blivit något bättre än tidigare och då gäller det att det inte finns så mycket ofärdiga projekt.

pust!

Leave a Reply