alla bygger

I går när jag kände mig ovanligt pigg och inte riktigt ville gå och lägga mig så hittade jag en ny säsong av alla bygger på tv4 play. Jag älskar alla former av byggprogram för att få inspiration till att bygga, fixa och renovera. Få saker är så inspirerande som att se andras hemmabyggen.  Sista månaderna har jag inte riktigt mått så bra. Varit trött och haft mycket ont vilket har lett till att jag inte alls orkat som jag brukar. Lägg till ett gräv och träningsförbud från sjukgymnasten så känns det otroligt bra att orka göra saker.

Så nu plöjer jag dammbygge, dansbana, utekök, altaner och liknande och bara vill sätta fingrarna i allting på en och samma gång. Det svåraste är att välja vad man skall koncentrera sig på. Eftersom vi är mitt uppe i en renovering som drar ut på tiden något alldeles är de svårt att göra vissa saker. Så jag försöker fokusera på att hitta surdegar, eller sådana nära ofärdiga saker som borde färdigställas.  Idag har jag satt upp tapetserade doslock. Allt för att dölja det faktum att elektrikern gått bananas i vardagsrummet och satt upp inte en utan SEX doslock på en och samma vägg. Eftersom väggen dessutom nu då är svart med glitter i så hade det inte varit speciellt snyggt med sex stycken vita doslock utan jag valde att tapetsera över dem med samma tapet. Tapeten kräver dessutom inte mönsterpassning utan är väldigt förlåtande att jobba med.

Så nu gäller det bara att bestämma sig för vilken nästa surdeg kommer att vara. Det finns att välja på här i huset men jag tror att jag kommer fokusera på vardagsrummet 🙂

rensning och fix får bli eftermiddagens tema.

Leave a Reply