v 9 – återvinningshelg

Det är kallt ute. Kallare än vad det brukar vara denna tiden på året i början av mars. Hela veckan har varit ovanligt kall med massvis med minusgrader över inte bara lyckorna utan hela Sverige och resten av Europa. Inte direkt tid för att stå ute och sortera. Tanken med helgens tema är att köra iväg allt utrensat material till Loppis, second hand, tippen och återvinningen. Men så kallt som det är ute och vi fortfarande inte har återhämtat oss efter förra veckans sjukstuga så blir temat lite begränsat.

Jag har dock sett till att förbereda genom att sortera upp återvinningen i form av kassar/lådor för:

  • glas och metall
  • papper och kartong
  • plast
  • batterier och glödlampor

4 kassar kläder från barnens och mina garderober, två lådor med gamla leksaker och en låda med porslin och kökssaker. En gammal tv bänk som gjort sitt och sopsäckar med papper kvar sedan i julas. Allt skall bort.

I mån av ork skall jag fortsätta att sortera ut ur lådor och skåp och göra mig av med saker som vi inte behöver.

Leave a Reply