söndagsplaner i grått väder

Godmorgon

Även om det går bättre än bara för en vecka sedan ( dunderkur med B 12 verkar påverka även orken) så är det en seg morgon. Dock tänkte jag vara lite snäll emot min familj idag så jag åkte och köpte lite frallor och oboy för en mysfrukost med varm choklad. Det närmar sig nollan ute de flesta dagar och då är det gott med varm choklad.

Tänkte även försöka mig på att ta bort lite av tomatplantorna på altanen. De har gjort sitt jobb för säsongen och börjar nu se ganska så slita ut med torra stammar och frusna blad. Tänk ändå att kunna gå och plocka tomater långt in i november även om de sista ffa fick mogna inomhus.  Rekordet kom en hyfsat varm höst och vinter när jag plockade in de sista tomaterna kring lucia i december. Altanen är också betydligt behagligare att gå på sedan vi la in trägolvet ovanpå klinkersen i somras. Snyggare och behagligare att gå på.

Vad kan vara bättre att hitta på en grå söndag än hemma pyssel?

Leave a Reply