Halloween på Liseberg

En gång är ett äventyr, två gånger är tradition. Så sa en av våra kompisar när vi pratade om ifall vi skulle göra om detta igen. Självklart skall vi det. Tradition eller inte så är det fantastiskt roligt att besöka Halloween på Liseberg.

För andra året i rad hade vi hyrt en stuga i Lisebergsbyn och våra kompisar kör upp med sin fina husbil, vi övernattar två nätter för att få ut maximalt av upplevelsen. I torsdags kom maken hem ifrån jobbet vid åtta halv nio och ett par timmar senare begav vi oss iväg mot Liseberg för två dagars camping i en stuga på Lisebergsbyn och en heldagsbesök på Liseberg med monster, zombies, gastar och härliga karuseller.  Vilken dag. Så roligt. God mat, gott sällskap och massa läskigt kul.

Något vi måste göra igen helt klart.

Leave a Reply