Reda i röran

Idag har varit en aktiv dag då jag har haft massor att ordna med. Det har dock känts riktigt behagligt måste jag säga. Lite som om livet kommer tillbaka sakta men säkert tillsammans med våren.

Denna onsdag har bjudit på blandade skurar. Både av regn och av aktivitet. Volvon har fått sommardäck, pappa kom hit och tog med sig Samuel för att tömma släpet på tippen. Tyvärr har han återigen besvär med ryggen ( diskbråck, degeneration disksjukdom), går illa och har ont. Då mina parenteser behövde ha med sig släpet ned till stugan så behövdes det tömmas. Annars har jag mer saker som skulle behöva köras iväg. Den besvärligaste av dem är den gamla varmvattenberedaren som är tung som ett as. Bara att få upp den från baksidan blir ett elände och därefter att få den på tippen.. ja ja. Ett bekymmer för nästa vecka .

 

Efter lunch var DHL här och lämnade av min skänk. Eller ja, tre kolli som sedermera skulle bli en skänk. 90 minuters arbetstid stod det att det skulle ta att sätta ihop den. Låt oss säga som så att det tog liiiite mera tid än så. Men jag pausade också en del däremellan. Nu är iallafall skänken ihopsatt och på plats, definitivt inte perfekt ihopskruvad men det får liksom funka vare sig det är perfekt eller inte. Det bästa med den – oavsett perfektion så är den sjukt snygg på plats OCH inte förglömma att den sväljer hur mycket som helst. Här kan jag hålla på och organisera, förvara och omorganisera i timtal och ändå verkar den få plats med mer. The skänk that keeps on giving helt enkelt.

I kväll provade jag även nu att tvätta och fixa håret. Jiihoo för första gången sedan klippningen och det var lite läskigt måste jag säga att platta till det. Det går ju liksom inte att få lika bra frilla som frisören får till. Men vi får se vad jag kan åstadkomma på sikt. Kanske kommer det ändå få växa lite längre men färgen kommer jag definitivt att försöka behålla så mycket det bara går.  Nu blir det dock nattedax för imorgon jobbar jag. Enda dagen på lovet så det känns helt okej. Massor att göra som vanligt så det kommer bli snabba timmar. Och inte förglömma. Medans jag är på jobbet så kommer de o lämnar av nya soffan jag bara liksom råkat beställa 😉 Sjukt nyfiken på hur det kommer att bli med den på plats. Större än den som vi har nu och ffa så är den vänd på rätt håll. En U soffa med fler sittplatser då vi är en stor familj. Hoppas den är lika bekväm som den är snygg 🙂

Jag hade inte alls tänkt mig en beige soffa från början. Den skulle vara grå och därmed basta. Men efter att ha fört in en del andra färger i rummet och bland annat en turkos matta så tror jag att det blir jättebra med en ljus soffa. Så länge vi inte spiller ned den så klart!

 

Leave a Reply