hemarbete

Det blev allt lite köksarbete idag a la förvaringsutmaningen.

Först tömde jag kylskåpet och skurade ur alla hyllplanen. Sorterade ut gammalt och otrevligt och satte tillbaka. Putsade av dörrarna på utsidorna till både kyl och frys. Jätteskön känsla att ha röjt ur och fräschat till.  Därefter så sorterade jag besticklådan och skurade ur även den. Planen var att städa lite mer i köket men jag hade lovat Loppan att baka så det var liksom ingen större ide.

Idag blev det chokladbollar delicatostyle som var helt fantastiska. Det var absolut de bästa hemproducerande chokladbollar jag ätit. Helt fantastiska faktiskt. Kommer aldrig göra utifrån något annat recept ever, om det inte skall vara så att jag skall vara sockerfri.

Jag påbörjade även slipningen av det andra badrumsskåpet nu i kväll. Egentligen var det inte meningen men efter att ha blivit så otroligt nöjd med den första så vart jag tvungen att påbörja den andra. Jag hopppas att jag kan bli klar med den imorgon. Det hade varit skönt att avsluta det projektet.

jag är supernöjd med resultatet

så nöjd att jag var tvungen att påbörja nästa skåp fast jag egentligen tänkt vänta

Annars har lördagen bara försvunnit. Jag och Loppan packade bilen full med pantflaskor och åkte till citygross för att panta och använda rabattkuponger, när vi kom hem så var det fixartajm, sista pirates filmen  och hamburgare från Nyhemsgrillen. Precis så där som en lördagskväll skall vara.

Leave a Reply