långhelgen är över

IMG_9308

få saker är så ljuvliga som att kunna äta alla mål utomhus på det fantastiska trädäcket

Eller tja, inte riktigt ännu, det är fortfarande ett par timmar kvar på kvällen och jag har doppat rumpan i soffan med tonåringen och kollar tv serier. Som vanligt infinner sig söndagsångesten även om jag gör mitt bästa för att trycka ned den. Ni vet den där ångesten som kryper upp från tårna längs benen och upp över kroppen för att tillslut ta över tankarna. Så att det oavsett hur mycket som gjorts aktivt under helgen känns som om ingenting har blivit gjort alls.

Så i ett försök att övertyga mig själv om att jag inte alls varit lat utan gjort massvis tänkte jag försöka att lista det här.

Torsdag: röd dag – helt ledig. Underbart väder. Vilken njutning. Målar betongmuren på framsidan och imponeras av vilken skillnad det blir, sätter ned stolpskor och förbereder för staketet som skall på.

IMG_9278

Fredag: maken jobbar men jag är ledig med barnen. Vädret är fantastiskt och vi cyklar till Mc donalds för lunch och äter mjukglass på biltema. Årets första tvätt torkar utomhus vilket är en härlig lyckokänsla. Gräver i poolgropen

IMG_9281

IMG_9283

IMG_9286

Lördag: grillfest hemma hos Annika och Alex för att bland annat fira att bästaste Annika har fyllt 41 år.

Söndag: alla måltider äts ute i princip. Så härligt sommarväder. Framsidan är förberedd för tralldäcket

IMG_9306

kunde inte låta bli när jag stod här ute och kände mig nöjd över vad jag hade åstadkommit att ändå blicka tillbaka en stund på februari och våran fantastiska USA resa. Muggen ifrån båten får mig att längta tillbaka en stund. Vi måste helt klart åka iväg igen. Fast det innebär så klart att vi måste spara ett tag först.

Enda tråkiga med en sådan här fantastiskt långhelg är att det är sååå tråkigt när den är slut.

 

Leave a Reply