May the 4 be with you

IMG_9254

och det tror jag nog att den är för vilket ljuvligt väder det är idag!

Idag har jag jobbat i Hylte på KHV där och precis utanför vårdcentralen står det ett fantastiskt träd med de vackraste rosa blommorna. Jag är fullständigt förälskad i de ljuva rosa blommorna som tyvärr blommar allt för kort tid. VI hade ett likadant träd vid huset på Frennarp precis vid parkeringen. Tyvärr togs det trädet bort sista åren för att det var dåligt och det var en sorg eftersom jag tyckte det var så vackert varje vår när det blommade. Sedan flyttade vi hit till lyckorna och det visade sig att grannarna hade ett lika dant rosa träd i sin trädgård precis i hörnet som angränsade mot vår tomt. Underbart igen fram tills förra året när de tog ned trädet pga sjukdom.  Attans.

Nu har jag hittat känslan igen. Jag sätter mig precis vid fönstret i matsalen och där utanför står det pampigaste fantastiska träd alldeles fullt med dessa rosa blommor.

Väl hemma kändes det som om det var dax att börja ordna med muren som har fått vänta allt för länge. Skrubb, skrap, tvätt och primer. Sen är det redo för morgondagens målning.

IMG_9255

IMG_9257

jag har även rensat bland stenen och grävt bort en del jord. Det är fortfarande en del kvar som tyvärr föll ned mellan stenarna när vi grävde ur gräsmattan men den skall bort nu så att vi kan fylla på med sten ifrån baksidan. Det känns som om det kommer att bli superfint.

Leave a Reply