torsdag

Kallare idag.

Känns så där efter två veckor nu då det varit fint väder. Speciellt mitt på dagen då det varit skönt att sitta ute och det har gått att vara ute och jobba utan att frysa. Då glömmer man lätt att det bara är mitten av mars och inte så. mycket vår ännu. Jag försöker att vara här och nu och inte bara längta bort. Det går ju så fort ändå.

I morgon är sista dagen jag jobbar halvtid. Från nästa vecka så skall jag åter jobba heltid. jag tror nog att det kommer att gå bra om jag har full tidbok och saker att göra. det värsta som finns är att inte ha saker att göra. Sitta av tiden gillar jag inte. går det inte så får jag väl backa bandet igen. Men sista veckan känner jag att jag har orkat betydligt mer. Jag har sovit mer och längre och inte behövt vila när jag kommer hem som jag behövde innan. Det gör tricket.

Jag hoppas att jag skall orka med heltid. Eller ja, jag är egentligen inte så orolig för själva jobbiten, jag är mer fundersam på vad jag kommer att orka när jag kommer hem. Antingen är det som jag tror och hoppas att jag har återhämtat mig tillräckligt, eller så är det så att jag behöver mer tid. Jag är inte rädd för att backa om jag inte orkar men det vore trist. Jag vill inte ha det så att jag orkar med jobbet men sedan kommer hem och lägger mig på soffan och orkar inget mer. Det är det inte värt.

Men jag ser fram emot att livet återgår mer till det normala.

Leave a Reply