99 år

Idag kära morfar skulle du fyllt 99 år om du fortfarande levt. Sedan 2009 när du somnade in har vi saknat dig. Det finns inte ord för hur mycket. För 13 år sedan gick du vidare till andra sidan bara dagar innan din 86års dag och lämnade oss i oändlig sorg och saknad. Idag har sorgen bleknat så där som den gör rent naturligt md åren som går och ene känsla av tacksamhet har infunnit sig.

tacksamhet över att du fanns. Att just du föddes och att vi fick ha dig i vårt liv. Att ha dig på hejaklacksbänken har fyllt mig med kärlek för en hel livstid. Precis så som jag önskar att jag kan göra för mina barn och barnbarn den tiden de kommer.

Tack älskade morfar Åke. För allt du gjort och allt du var. Tack livet för att just du föddes och för att jag fick ha förmånen att vara din. Ditt första barnbarn. Tack för att jag fick finnas där för dig när livet närmade sig sitt slut. Som du fanns för mig i livets början. Nästa år på din hundraårs dag skall vi fira med Sarah Bernard från regnbågen. Den du alltid hade och kanske lite vetebröd fast jag tyckte det var astrist som barn.

Önskar jag hade fått ha dig lite till men har full respekt för att du var färdig.

Älskar dig från soluppgång till solnedgång. Genom allt. Alltid.

Leave a Reply