trött eller inte trött?

Det är frågan.

Iallafall så är det det just nu när jag åter igen håller på att ställa in medicindos. Före och under resan till Krakow så ökade jag på medicinen lite för att klara ut att sova borta och gå runt mycket. Och det var tur att jag gjorde det för sängen jag fick sova på i ett dubbelrum på ett hostel i Krakow tillsammans med en annan mamma jag aldrig träffat, var hårdare än hård. Det kändes unjefär som att sova på en halmmadrass ovanpå en spånplatta. Blä för den sängen. Allt annat är typ mjukt efter denna bekantskap. Men även bussresan genom Danmark, Tyskland och Polen för att komma till Krakow gick över förväntan. Jag kunde vandra runt i Auschwitz/Birkenau utan att ha för ont. Nästan hålla tempot med alla andra och mådde bra efteråt. Det är bra betyg och jag är så otroligt glad för det.

Men nu är jag tillbaka hemma sedan en vecka och vill inte vara uppe i den medicindosen med gör mig så sablarns torr i munnen. Men risken är som alltid med medicin att jag inte sover. Det där sjukt deppigt att inte sova så jag måste erkänna att det oroar mig lite. Kanske mest när jag sitter här en fredagskväll ensam uppe och inte alls kan känna om jag är trött eller inte eller om jag ens kan sova om jag så försökte.

.

One comment

Leave a Reply