godmorgon världen

Idag var det en fantastisk morgon utanför fönstret. När jag steg ut och satte mig i bilden för att åka och handla inför dagens lunch med tre fina kollegor. Efter en period av tråkväder och massvis med regn så behövs solen mer än någonsin.

Varje sommar har den. En eller flera perioder av riktigt rusk. När perioden som i år infinner sig i början av augusti så tar den med sig känslan av att det redan är över. Att sommaren är slut och hösten har kommit och tagit över.

Det är kallt och regnigt. Himlen befinner sig i een konstant 50 nyanser av grått. I omgångar öser regnet ned och det blåser som om höstens stormar redan vore över oss.

Varje år denna period kommer så gnäller maken och säger att nu är det över, nu är det höst. Vi kan likagärna sluta bygga, stänga ned pool och bar och lägga oss på soffan.

Själv tänker jag vägra att känna att sommaren är slut redan i början av augusti. det gäller att stå ut med denna perioden och våga lita på att solens strålar kommer tillbaka om än kanske inte lika varma som i juni och juli.

idag var dagen när de kom tillbaka.

Och det är underbart.

Leave a Reply