morgon pigg eller bara vaken?

Klockan var inte mycket mere än sex när det var dax att stiga upp.

Inte för att jag egentligen hade någonting planerat eller på gång utan mest bara för att nu var det dax. kroppens protesterade högljutt mot att ligga kvar i sängen. Vad jag saknar den tidens när det var skönt att stanna kvar i sängen. Sträcka ut sig och dåsa åter ned i sömnighetens behagliga värld. Sedan olyckan händer inte det längre. Min kropp njuter inte det minsta av att gå och lägga sig på kvällen, det är ett nödvändigt ont numera, jag vaknar aldrig utsövd. Snarare mer trött.

Nu när jag dessutom är av med den medicin som hjälpte mig med smärtan i bäcken och fötter så är det ännu värre.

Nåväl, sagt och gjort, upp och hoppa. Vädret är fint idag. Himlen var blå redan vid sextiden. Ingen blåst som i går och i förrgår utan det ser relativt vindstilla ut.

Så nu tänker jag ta min ledbrutna kropp med mig ut på lite fix. I trädgården finns det alltid att göra.

Leave a Reply