happy girl

Ja idag är jag glad. Alla som hör det kommer att tro att jag är totalt knäpp men detta är stort för mig. Jag är glad för att jag har så jäkla ont. Mmmm. Otrevligt ont men samtidigt härligt ont.

Jag har träningsvärk 🙂 och ingen är gladare för det än jag. Det betyder allt. Det betyder att kroppen har börjat att fungera lite bättre, så pass mycket bättre så att jag kunde i går när vädret erbjöd möjlighet till lite trädgårdstid, att jag kunde dra på mig utebyxor och stövlar och ge mig ut i trädgården.

Jag passade på att ta fyra stycken av de gamla metallstolparna som suttit på loftgången och varit en del av staketet där. Bankade ned dem i marken ungefär där som jag tycker att stolparna till växtstöden skall stå. Det skapar en lite tydligare bild av hur det kommer att se ut när de väl är på plats.

Så jag går som en pensionär. Pustar och frustar när jag reser och sätter mig ned. Ändå ler jag så där lite lyckligt. För träningsvärken…..

🙂

Leave a Reply