midsommar 2020

Coronastyle. Med virus i omlopp och social distansiering så blir det inga stora firanden. Trots detta har vi haft en fantastiskt avslappnad och fin midsommarhelg tillsammans med familjen Z. Tre nätter på Ugglarps camping. Promenader, god mat, skratt och till och med sova middag. Det kan knappast vara bättre än så. Vädret har milt sagt varit omväxlande. Dock mindre regn och åska än vad väderrapporterna utlovat har gjort det till fina dagar.

Ändå en perfekt start på semestern. Avkopplande. Energiladdande. Nu känns det som om jag samlat tillräckligt med sömn och kraft för att sätta tänderna i allt jobb vi har att göra i trädgården hemma. Imorgon kommer träleveransen, någon gång mellan 7-17. Sedan skall allt trä bäras ned i trädgården och så skall vi börja att bygga trädäck. Mellansonen skall på konfirmationsläger och store sonen skall ha sin uppkörning. Spännande tider. Men jag känner mig så redo.

Semester 2020, jag är redo.

Leave a Reply