andra semesterdagen

Önskar jag kunde säga efter en god natts sömn men skall jag vara ärlig så verkade natten vara alldeles för kort och full av drömmar av det otrevligare slaget. Upp vid niotiden och snart därefter ut i trädgården.

Även idag fick vi hjälp av pappa att fixa med ramen av reglar som är stommen till pooldäcket runt själva poolen. de stora delarna är på plats nu och imorgon kan vi börja lägga trallen på sidan som är närmast mot huset. Vi har kortat av trädäcket litegranna jämfört med planen. detta för att inte behöva kapa trätrallen och få allt för mycket spill. Det är dock fortfarande ett stort trädäck. Längtar efter att få se det väx fram imorgon.

En annan sak som vi funderar över är grill och bar, hur skall det egentligen se ut med sitt och mat möjligheter. Så nu skall både jag och maken fundera och få ned våra tankar och förslag på papper för att sedan ha någonting att förhandla om 🙂

lite grillad mat och slösurfande i soffan framför två och så är andra semesterdagen till ända

Leave a Reply