vecka 14 börjar ta slut

v 14 – rensa på framsidan

ogräs, stensättningen, trädäcket, ställa fram utemöbler

Långlediga helgen börjar ta slut. Klockan är visserligen bara halv tio och jag har hela lediga söndagen framför mig. Igår spenderade jag sex timmar ute i trädgården och idag skall vädret vara ännu bättre så jag tänkte göra om samma sak igen. Men istället för att helt rensa på framsidan så tänkte jag fixa med baksidan. Stensättningen får nytillskott av sten varje helg så den är i princip färdig. Där finns minimalt med ogräs att rensa och möblerna är redan framme. Det som behövs är en omgång ogräsättika för att bli av med det algiga och gröna. Samma sak på trädäcket på baksidan som söta Loppan skurade förra helgen.

Istället flyttar jag om jordmassor inför poolbyggandet. Flyttar stenplattor till sin förvaringsplats. Jag har ordnat med en sådan i trädgården där det står saker som jag tänker att jag kommer att behöva använda längre fram i trädgårdsfixandet. Olika typer av sen, pallkragar, pallar, fönster mm.

Och till sist. Röja uterummet. Nu när det börjar bli varmt och vår så är det skönt att kunna ha ett färdigställt uterum att sitta i. Full fart på söndagen.

Leave a Reply