Älskade underbara

För femton år sedan idag så låg jag just vid denna tiden på en hård och obekväm sjukhussäng i väntan på dig. Mitt livs andra stora kärlek. Jag längtade efter dig så att det värkte i kroppen och jag längtade efter din bror som nu skulle bli storebror.

Jag hade känt dig växa inuti min mage I flera månader. Väntan längtan förväntan. Nu vad tiden äntligen inne. Att vi skulle få möta dig. Som en blå smurf kom du in i denna världen. Jag älskade dig från första stund.

Under dessa femton år har jag älskat dig mer o mer. Nu Tar du ett stort kliv mot självständighet och vuxenliv. Femton år. Fortfarande lika kramgo och mjuk i ditt sätt. Varje dag vill du kramas och sätter dig gärna nära för att lägga huvudet i mitt knä och bli kliad på ryggen. Du gör bra i från dig i skolan, passar tider och är artig och visar respekt. Men jag älskar dig inte mer för allt det där. Jag älskar dig mest för ditt varma sätt och kärleksfulla hjärta. För ditt sätt att förklara vad samtycke är och att våga dela dina tankar och känslor med mig. Vilket inte alls alltid är en självklarhet när du är en tonåring med känslorna utanpå.

Jag är lyckligt lottad som har fått förmånen att dela livet med dig. Nu väntar moppekort, kanske en konfa och ännu mer självständighet och jag lovar att älska dig hela vägen. Alltid finnas där när du behöver mig och aldrig försöka bestämma över dina val.


älskade Adrian.

Grattis imorgon på din femtonårsdag.

Kram mamma

Leave a Reply