byta sten

För ett tag sedan när vädret helt plötsligt tillät så gav jag mig ut för att fixa med stensättning på framsidan. Det var nästan klart innan vintern och redan när vädret var vårigt i januari fyllde jag på med sten från baksidan av trädgården där det saknades på framsidan. Det hade stört mig hela vintern och så fort det gick att vara ute så var det min försa prioritet. Förutom det så flyttade jag på stenarna på framsidan för att lägga den sista biten av markduk under. Men upptäcke att det saknades en fyra fem stenar för att det skulle blir klart. Då fick jag helt enkelt ta att byta stensort. Vi har mången olika sten i trädgården och jag gillar det faktum att det går att återbruka. Så sten plockades bort, gången breddades lite och sten lades på plats.

Nu ser det redan bättre ut. Framsidan börjar ta form. egentligen är det bara högen med grus som skall bort. Några stenplattor till för att bredda gången lite till. Mer sten till stensättningen och sedan mer plantering. I år blir framsidan klar 🙂 vilket tokgillas.

Leave a Reply