deppigt blev blått

Väderappen har inte direkt utlovat några större utsvävningar. Regn moln, regn och mer regn, av och till även lite snö. En vecka full med grå himmel och regn utlovades men i verkligheten har det varit mer varierande.

Idag var himlen så lovande blå. Jag åkte vid åtta tiden mot Varberg för en heldags digitaliseringsmöte, parkerade bilen en bit bort och gick mot vårdcentralen där vi samlades idag. Himlen var lovande ljuvligt blå och känslan av vinden mot ansiktet. Tänk att det redan är Mars månad. Som jag har längtat. Längtat efter vårkänslor och sol på kinderna när jag vänder huvudet mot himlen och blundar. Visst har det varit fina dagar både i januari och februari där vårkänslan har infunnit sig. Men nu känns det på riktigt att det är på G. Det är nu jag vill stoppa tiden. När allt det här ljuvliga ligger framför oss. Det är nu det inte skall gå för fort.

Nu som det är dax att ta sig ut. Planera för plantor och plantering. Njuta av allt som är på gång. Knoppande buskar och träd.

Stanna tiden en stund.

Leave a Reply