ut mot ljuset

Jag måste ut!

Ut mot ljuset som helt plötsligt tar över på fredagseftermiddagen. När himlen är blå är det svårt att stanna inne. Speciellt när det inte blåser som det har gjort mycket av de sista veckorna. Minnet av den tidiga morgonens snöfall med stora fluffiga vita flingor som landar överallt försvinner även det bort när trädgårdslängtan tar över.

Klockan var närmare fyra och det var fortfarande ljust ute. Det blir plötsligt så tydligt vart vi är på väg. Så jag gav mig ut och funderade lite på de plattor som jag lagt på framsidan. Där finns inte tillräckligt av dem som jag lagt så antingen får jag välja att ha lite färre, byta upp dem mot lite större eller mindre. Dock kräver de mindre mera jobb och mycket mer underarbete än vad jag egentligen hade tänkt att lägga nu i år. Det går alltid att välja lägga mer av småstenen lite längre fram. Skall jag vara riktigt ärlig så tycker jag att de gamla stenarna är rätt fula så det gör mig inte så mkt. Vi får se vad som det kan bli utav det. Det är alltid lite spännande att fundera ut hur det skall se ut. Ofta blir det inte “rätt” från början utan jag måste se, känna in och sedan kanske förändra eller förbättra så att det blir bästa möjliga.

Sjukstugan börjar ge med sig. Orken kommer tillbaka även om det går lite väl sakta. Näsan är fortfarande lite täppt av och till och hostan besvärar mig av och till men jag känner hur det vänder. det är skönt. Jag är så väldigt trött på att vara trött. Nu vill jag vara frisk och

Leave a Reply