svårt att sova

återigen lördag morgon och jag kan inte sova. vet inte riktigt om det är pga att kroppen inte vill som jag vill eller om det är gårdagens allahjärtans dags drink som spökar. Min kropp är inte så förtjust i alkohol numera. det behövs inte alls mkt för att få en negativ reaktion som gör det svårt att sova.

tyvärr är det inte lika fint väder idag som det var igår. Den blåa himlen är bortblåst och hela utsikten har antagit någon slags form av gråvitischig ton. Nyss överröstade ljudet från ösregnet utanför alla ljud inne i vardagsrummet.

Alla i huset sover fortfarande utom möjligtvis tonårsdottern som jag tror är den som gör massa ljud på ovanvåningen.

själv har jag nu lagt mig på soffan med datorn knäet och tittar på buying and Selling. Alltid bra att få lite inspiration och kroppen vill inget annat. Det är en dubbel känsla attt både inspireras och frustreras över allt som jag skulle både vilja göra och orka med . Det är inte riktigt den jag som jag är van vid och det är svårt att acceptera. Även om det gått nu 2 år och tre månader sedan cykelolyckan som tog i från mig mycket av det som var/är jag.

Leave a Reply