när ryggen protesterar

efter en höjning av medicindosen har jag haft oförskämt bra dagar. Tills nu. I samband med de bra dagarna så drog jag ned på både panodil och Iprendosen eftersom de helt enkelt tog slut och nu betalar jag priset för detta. Ryggvärk, mensvärk, värkande ben, höft och fötter. Inget roligt alls men jag vägrar låta det hindra mig.

Idag skulle det först regna hela dagen enligt väderprognoserna. Morgonen var tuff trots att jag sovit mer än vad jag brukar. Somnade med värk och vaknade likadant. Spenderade större delen av dagen i soffan tills jag fick fullständigt tuppjuck. På med dubbla varma strumpor, dra på sig fleecetröja och rejäla handskar och stappla ned i trädgården.

två timmar går fort och jag spenderade vartenda minut fram tills att solen lämnat himlen och mörkret sänkt sig så pass att jag inte längre såg skillnad på stenarna jag plockade för att lägga under trädäcket. Trots allt lyckades jag att få till det mesta. Det saknas bara några få halva rader innan stensättningen kan kallas klar och de tänkte jag fixa till imorgon om ryggen tillåter. Just nu är jag inte helt säker på att den gör det. Hela kvällen har den bråkat med mig.

Ute i trädgården går det långsamt långsamt framåt. Jag har jämnat till och lagt en större stenläggning under det stora trädäcket. Den är nästan klar. Framför och på sidan skall det komma upp staket och framför staketet på sidan så skall jag plantera tre bambuväxter som på sikt skall få växa sig stora och fina och skärma av trädgården lite.

men först skall jag kasta min ömma kropp i sängen ett par timmar och hoppas att den skall tycka mer om mig imorgon

Leave a Reply