lite nöjd faktiskt

nu har jag lyckats med att nästintill slutföra ett projekt vilket lite var tanken med denna helgen. Solen har synts och himlen har varit blå för ovanlighetens skull. Jag vaknade tidigt och gick ut i trädgården en timme innan lunch. Maken följde med ut och tom ungarna hjälpte till en stund. Det var frost på gräs(Moss)mattan och is på ytan av spannen fylld med regnvatten. Kallt.

Ändå tog vi och bar upp ett gäng med sten och fyllde på framsidans stensättning. Nu syns ingenting av markduken längre vilket är så skönt. Det ser inte längre så trist och ofärdigt ut. Även om det är en hel del mer sten som behöver fyllas ut med för att det skall bli jämnare så ser det ändå så mycket bättre ut.

Där finns massvis med sten nere i trädgården så det är inga problem att få tag på den. Det enda problemet är att få tag på den ;-), alltså att ta sig ned i trädgården, lägga den i spannar och bära upp den. PUST. Jag har säkerligen burit upp en tio – tolv mindre spannar idag , barn och make minst lika mycket om inte mer därtill. Nu behöver vi bara några fina dagar till och saken är biff. Eller vad man nu säger.

Nu börjar framsidan ta sig. Även om det finns gott om saker att färdigställa eller göra. Som att måla teglet på vissa ställen en gång till. Måla runt ytterdörren en omgång till. Behandla trädäcket som börjar bli väldigt grönt och algigt. Plantera mer. Göra den sista staketdelen. Syrenbuskarna skall klippas ned. gräva ur rötter. Plantera.

Njut.

Leave a Reply