vårkänslor och trädgårdsdrömmar

baksidan i Januari 2020. Stor skillnad från det prunkande gröna från förra sommaren. Nu mera kalt och trist men samtidigt ett löfte om vad som komma skall. Januari är mildare än brukligt och då finns det möjlighet att lägga lite tid ute och här är en av de delarna som jag kommer att lägga tid på. Förra året la jag massvis med tid på denna backen. Fast på översta delen av den. Så allt som är gröngult med massa övervuxet ogräs är fortfarande relativt o-gjort. SÅ här finns att göra helt klart.

De stora partiet med övervuxna och halv hel) döda nyponbuskar drog jag bort förra året så där är det mycket luftigare. Tyvärr räcker det ju med endast en liten bit rot kvar någonstans för att de skall komma tillbaka och det såg jag i slutet av sommaren att de gjorde. Helst av allt skulle jag vilja börja överallt och med en gång. Dock är det fortfarande relativt kallt ute så det får vänta. Men drömmarna om vår finns där hela tiden.

Leave a Reply